Întrebări, sugestii, reclamații

Luni-Vineri: 9:00-16:00
Telefon031.0800.587

Întrebări frecvente

Te rugăm citește secțiunea Întrebari frecvente înainte să ne contactezi.

Întrebări frecvente

Produsele sunt livrate prin CURIER RAPID. Costul livrării în valoare de 15 lei este suportat de către Client, și este valabil pentru orice localitate din România. Poți să urmărești statusul coletului tău în timp real.

Produsele pot fi plătite cu ajutorul Cardului, prin transfer bancar sau plată ramburs.

Produsele sunt livrate în general în 24h, (pentru unele localități 48h) din momentul plasării comenzii, daca acesta este până la ora 15:30.

Korlid.com este un magazin controlat de societatea comercială  ACCB GLOBAL SRL-D. Datele tale sunt în siguranța cu noi. Korlid are grija atât de el cat și de clienții săi.

După finalizarea comenzii vei primi confirmarea unui operator Korlid pe email/sms, urmând ca mai apoi produsele tale sa fie livrate la adresa menționată de tine

Da, Korlid acceptă returul produselor in termen de 14 zile calendaristice. Acceptarea returului are loc dacă produsul, ambalajul și factura sunt returnate în aceleași condiții în care au fost primite. Pentru produsele folosite, nu se accepta returul. Costul returului prin CURIER RAPID, este suportat de către cumpărator.

Te sunăm noi ?

Fields marked with an * are required

Scrie-ne

Fields marked with an * are required

Încercăm să răspundem cât de repede.